Strike Communications Oy

Strike Communications Oy on CRM järjestelmien ja myyntitiedon hallintaan keskittynyt yritys. Tavoitteenamme on huolehtia päämiestemme datan laadusta, jotta heillä olisi mahdollisimman paljon oikeaa tietoa päätöksen tueksi. Palvelutarjontamme keskittyy analytiikkaan ja datan hallintaan. Tunnemme markkinoilla olevat datapalvelut, ja niiden eri vahvuudet.

Olemme alustariippumattomia, ja hallitsemmekin kaikki yleisimmät CRM alustat. Määrittelemme ja auditoimme CRM järjestelmiä ja tuotamme asiakas- ja markkina-analytiikkaa. Tarvittaessa siivoamme datasi, ja linjaamme prosessit uudestaan.
CRM Professional, Sales Data Specialist

Tom Berg

Tom on tavoitteellinen B2B suoramyynnin ammattilainen. Viime vuosikymmeninä on tullut kokemusta kenttä- ja telemyynnistä, sekä niitä tukevista markkinoinnin toimenpiteistä. Työssä opittu ja käytännössä testattu CRM järjestelmän ja isojen tietokantojen hyödyntäminen on tänä päivänä Tomin ydinosaamista. Asiakas- ja markkina-analyysi muodostaa kuvan nykyisistä asiakkaista ja läpivalaisee markkinan. Monipuolisen järjestelmäymmärryksen ansioista, Tom muodostaa datasta tehdyt ”löydöt” suoraan myynnin ja uusasiakashankinnan prosesseiksi.
Myös nykyisen CRM järjestelmän analysoinnin, -hyötysuhteen ja käyttöasteen hän selvittää tarvittaessa ja auttaa myös uutta CRM- järjestelmää hankittaessa.

CRM alustat;
Salesforce, Hubspot, Pipedrive, CRM Service, WebCRM

tom@strike.fi
+358400726619

Ota yhteyttä!

Vastaan mahdollisimman pian!
crossmenu